Advertisement Section
Header AD Image

Networking & Wine – evenimentul de business pe care nu trebuie să îl ratezi

Read Time:2 Minute, 11 Second

La malul mării,săptămâna trecută a avut loc ultima ediție din acest an a evenimentului Networking & Wine.

Networking & Wine este un eveniment ce poartă semnătura Teodorei și a lui Adrian Peneș. Un eveniment care a început timid, în martie 2023, la ei la studio, cu 20 de participanți. Un eveniment care la început a fost despre ei și despre Studio CLARO dar care, începând cu a III-a ediție a fost un eveniment cu, despre și pentru antreprenorii dobrogeni.

Au pornit de la ideea că afacerile se fac între oameni, nu între companii. Au pornit cu gânduri frumoase și au mizat pe faptul că o comunitate este locul în care oamenii se simt acasă, locul unde antreprenorii își unesc forțele și se suțin reciproc în drumul lor prin business. Că împreună formează un întreg mai puternic.

Au fost convinși că ei și cei cărora li se adresează sunt legați prin valori comune, prin apartenența la un loc minunat – Dobrogea și și-au dorit ca împreună să facă o diferență în zona lor. Să pună bazele unui viitor în care tinerii din Constanța și din jur să își dorească să rămână și să se dezvolte profesional acasă.

Când au început acest proiect, Teodora și Adrian Peneș și-au propus să aducă împreună oameni din diverse domenii, cu experiențe, abilități și talente diferite, indiferent de mărimea businessului lor.

Așa cum spuneam la începutul articolului, calendarul acestui eveniment, pentru anul 2023, s-a închis cu ediția de săptămâna trecută, o ediție la care au participat peste 90 de antreprenori.

În urma concluziilor de final de an, în urma unui feedback pozitiv și în urma experienței edițiilor trecute, NETWORKING & WINE se va întoarce, în 2024 și își propune să își asigure locul permanent pe harta evenimentelor de business de la noi din țară.

Cum este prezentat NETWORKING & WINE 2024 de către organizatori?

Ne-am propus și vom reuși ca în anul 2024 Networking & Wine să se impună ca punct central al conexiunilor antreprenoriale din Dobrogea. Pentru anul următor avem nouă ediții programate, cărora le dăm startul pe 29 februarie. Evenimentul transcedă, cu siguranță, simplele întâlniri de afaceri – în timp ce degustă un vin bun, participanții descoperă o atmosferă relaxantă, dar propice pentru inițierea și consolidarea relațiilor de business.

Ce obiective are NETWORKING & WINE 2024?

  • Încurajarea inovației și a învățării continue
  • Promovarea colaborărilor locale
  • Facilitarea conexiunilor autentice de business

Numărul de locuri este limitat și vom reveni către voi cu noi informații, în momentul în care se vor pune în vânzare biletele pentru prima ediție a anului 2024, cea de la sfârșitul lunii februarie.

Andreea Filip.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Networking & Wine – evenimentul de business pe care nu trebuie să îl ratezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Emax Real estate Dubai & Miami revolutioneaza piata imobiliara
Next post Descoperă Secretul Sănătății Noi: Lapte de Măgăriță Ecologic de la Asinia Farm!