Advertisement Section
Header AD Image

AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, un complex rezidențial și turistic la standarde internaționale

Read Time:5 Minute, 19 Second

AXXIS Nova Resort & SPA, aflat în construcție la malul Mării Negre, reprezintă concretizarea viziunii oamenilor de afaceri Florin și Daniel Cârstocea (tată și fiu) pentru dezvoltarea litoralului autohton. Compus dintr-un hotel de 5 stele, peste 1.500 de apartamente de lux și o multitudine de facilități complementare, proiectul a fost desemnat recent „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului”, în cadrul Galei Real Estate Magazine.

Amplasat în zona de nord a stațiunii Mamaia, complexul integrat AXXIS Nova Resort & SPA este una dintre cele mai mari investiții aflate în derulare pe litoralul autohton. Ansamblul mixt dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. va fi alcătuit din șase blocuri (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona), ce vor însuma peste 1.500 de apartamente de lux, în combinație cu un hotel cu servicii de 5 stele (AXXIS Mundi). Atât rezidenții, cât și turiștii din cadrul complexului vor avea la dispoziție o multitudine de servicii și facilități high-end, disponibile pe toată durata anului.

Localizarea, primul „ingredient” al unui proiect de succes
Un adevăr pe care orice jucător cu experiență în imobiliare îl are întotdeauna în vedere este că localizarea favorabilă – sugestiv sintetizată de dictonul american „location, location, location” – este o componentă esențială a oricărui proiect de succes. Ei bine, acesta este unul dintre principalele atuuri de care se bucură proiectul dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A., un business de familie cu activitate în diverse domenii, inclusiv turism și imobiliare. Complexul AXXIS Nova Resort & SPA este amplasat, astfel, pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, în prima linie la malul Mării Negre, și beneficiază de proximitatea a numeroase facilități de relaxare, inclusiv binecunoscutele cluburi din stațiune.

Axxis Nova mare nori copy 1024x576 - AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, un complex rezidențial și turistic la standarde internaționale

Valorificând din plin avantajul acestui amplasament propice, în spatele proiectului se află viziunea îndrăzneață, pe termen lung, a celor doi oameni de afaceri, Florin și Daniel Cârstocea. „Ideea de a dezvolta un ansamblu imobiliar exclusivist și integrat, care să includă atât o componentă rezidențială, cât și una hotelieră, alături de o varietate de facilități complementare, ne-a venit intrând în contact direct cu o serie de destinații turistice high-end din întreaga lume. Ne-am conturat, astfel, în timp, o imagine de ansamblu despre ce ne-am dori să facem pe plan local – iar ideea noastră a fost concretizată și rafinată de o echipă de proiectare și arhitectură cu experiență solidă”, explică Daniel Cârstocea, președinte al Grup Petrol Marin S.A.

A fost finalizată structura la blocul Madrid, primul dintre cele șase cuprinse în proiect
În ceea ce privește stadiul actual de dezvoltare a proiectului, recent au fost finalizate lucrările de execuție a structurii pentru Madrid, primul dintre cele șase blocuri ale AXXIS Nova Resort & SPA. Valoarea investiției în această fază de construcție, ce va aduce pe piață 252 de apartamente de lux, este estimată în prezent la 17 milioane de euro. De menționat este că toate unitățile locative din cadrul complexului se vor preda complet finisate, cu materiale și dotări de calitate superioară. Astfel, acestea vor dispune de parchet, plăci ceramice, centrale termice, sisteme de încălzire prin pardoseală, aparate de aer condiționat, corpuri de iluminat, iar băile vor fi complet utilate. De asemenea, toate locuințele vor avea integrat un sistem Smart Home complex.

Axxis Nova vedere plaja copy 1024x576 - AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, un complex rezidențial și turistic la standarde internaționale

În plus, viitorii cumpărători pot opta pentru unul dintre cele trei stiluri de amenajare propuse de către dezvoltator (Luna, Solis sau AXXIS) – urmând a beneficia, astfel, de consultanță profesionistă în amenajare. „În ceea ce privește prețurile de achiziție, urmăm modelul piețelor imobiliare dezvoltate: acestea cresc, în mod firesc, odată cu avansarea lucrărilor la proiect. Cei care contractează un apartament din faza de construcție au la dispoziție mai multe variante de plată și pot beneficia de diferite discounturi: în condițiile unui avans de 50%, restul urmând a fi achitat la predarea apartamentului, se oferă o reducere de 5%, în vreme ce pentru un avans de 95% se acordă un discount de 8%. Pe de altă parte, cei care optează pentru un avans de 30%, restul de 70% urmând a fi achitat la livrare, vor plăti prețul standard”, detaliază Florin Cârstocea.

Datorită mixului inteligent de facilități din cadrul complexului, ce vor fi disponibile inclusiv în sezonul rece, ansamblul AXXIS Nova Resort & SPA este menit să atragă turiști pe tot parcursul anului. Astfel, aceștia vor beneficia de acces permanent la un centru SPA elegant (cu piscină interioară și exterioară încălzită, saună, jacuzzi și servicii de cosmetică, masaj și relaxare), la terenuri de sport (volei, fotbal etc.), sală de fitness, spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar și magazine de lux, restaurante și cafenele etc. La acestea se adaugă, bineînțeles, plaja privată a complexului, de circa 20.000 de metri pătrați, zona de agrement pentru sporturi nautice, dar și cei peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi, amenajați sub formă de grădini (incluzând grădina cu cireși japonezi sau cea franceză, în stil Versailles) și alte zone de relaxare.

Investițiile imobiliare, în topul preferințelor românilor
Pe faptul că resortul va fi deschis permanent se sprijină atractivitatea investițională deosebită a apartamentelor din cadrul complexului. De menționat este că cei care achiziționează o proprietate în vederea închirierii vor avea la dispoziție o serie de servicii dedicate, printr-un sistem de Property Management personalizat. Astfel, pentru proprietarii care doresc să închirieze, unul sau mai multe apartamente, reprezentanții companiei se vor ocupa, practic, de tot ceea ce presupune această activitate – de la găsirea și gestionarea relației cu turiștii sau chiriașii, până la întreținerea locuințelor în sine.

AXXIS Nova dormitor stilul Solis copy 1024x576 - AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, un complex rezidențial și turistic la standarde internaționale

Potrivit dezvoltatorilor, pe fondul actualului context economic, românii care dispun de ceva economii manifestă o preferință clară pentru investițiile în imobiliare – și, mai precis, pentru segmentul rezidențial. „Din punct de vedere investițional, proiectele amplasate în zone de mare interes turistic – cum este Mamaia, cea mai populară stațiune de pe litoralul autohton – prezintă, în mod firesc, o atractivitate sporită, ele oferind un dublu sau chiar triplu avantaj din punctul de vedere al exploatării ulterioare a proprietăților. Asta pentru că acestea pot fi utilizate și pe cont propriu, ca locuințe de vacanță sau chiar ca reședințe permanente, dar pot fi și închiriate. Datorită multiplelor facilități prevăzute în AXXIS Nova Resort & SPA, viitorii proprietari din cadrul proiectului nostru vor avea opțiunea închirierii atât în regim turistic, cât și pe termen lung, 12 luni din 12”, conchide Daniel Cârstocea.

Sursă: https://realestatemagazine.ro/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, un complex rezidențial și turistic la standarde internaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post S21.ro – Agenția de Marketing care Transformă Viziunile în Realitate
Next post O Echipă Pasionată de Frumusețea Capturată: Alexandru și Bianca Din, Maestrii Fotografiei și Videografiei